PRODUCTEN

TANKCLEANING

DERACLEAN SINAS is een product dat speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van zeer hardnekkige bevuiling. B.v.: verwijderen van verf en aangekoekte olie.

DERACLEAN TRUCKWASH is een schuimend reinigingsproduct, instelbaar voor alle toepassingen, zonder het oppervlak te beschadigen. Het wordt gebruikt voor het reinigen van zeer vuile vrachtwagens en auto’s. Na het spoelen laat het product een pareleffect achter op de carrosserie.

DERACLEAN TOR is een zure, schuimende reiniger voor het ontkalken, ontijzeren en verwijderen van hardnekkig vuil. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van aluminium. Bijvoorbeeld: aluminium velgen, ramen, kozijnen, …
DERACLEAN TOR wordt gebruikt in industriële reiniging voor het ontvetten van metalen en lichte metalen oppervlakken waar geen alkalische reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt.

DERACLEAN CARSHAMPOO XC is een mild alkalische carshampoo speciaal ontwikkeld voor het wassen van auto’s met een iets zwaardere bevuiling. DERACLEAN CARSHAMPOO XC zorgt ook voor een extra pareleffect.

DERACLEAN TERATE is een krachtig reinigingsproduct dat hardnekkige bevuiling in oplossing brengt waardoor deze nadien makkelijk te verwijderen is.

DERACLEAN 4500 is een speciale alkalisch ingesteld, laagschuimende, industriële reiniger die wordt gebruikt voor het verwijderen van zeer hardnekkige verontreinigingen zoals vetzuren.

DERACLEAN 101/45 is een alkalisch reinigingsmiddel op waterbasis met een anticorrosiecomponent voor hardnekkige bevuiling op metalen en ijzer.

Reiniging van terate bevuiling met onze DERACLEAN TERATE.

Heeft u een probleem i.v.m. uw tankcleaning?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!