PRODUCTEN

METAALVERWERKENDE
INDUSTRIE

CHEMISCHE OPPERVLAKTEBEHANDELING

DERACLEAN BEITS is een vloeibaar sterk zuur beitsmiddel dat uitermate geschikt is voor het beitsen van roestvrij staal. Met DERACLEAN BEITS verkrijgt u een gelijkmatig zijdemat oppervlak. De specifieke samenstelling zorgt ervoor dat er geen vlekkennevel ontstaat.
DERACLEAN BEITS verwijdert niet alleen de oxidelaag van roestvrij staal, maar ook van de legeringscomponenten zoals chroom, nikkel, vanadium, molybdeen, aluminium en titanium. DERACLEAN BEITS is bijzonder geschikt voor het verwijderen van de oxidelaag die veroorzaakt wordt door hoge temperaturen zoals lasnaden en lasspatten.

DERACLEAN PC is een zure, niet-schuimende reiniger voor het ontkalken, ontroesten, ontijzeren en verwijderen van hardnekkig vuil zoals kalkaanslag, eiwitafzettingen, … 
DERACLEAN P/C wordt gebruikt voor de zuivel- en drankenindustrie in C.I.P.-installaties (Cleaning In Place).

DERACLEAN TOR is een zure, schuimende reiniger voor het ontkalken, ontijzeren en verwijderen van hardnekkig vuil. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van aluminium. Bijvoorbeeld: aluminium velgen, ramen, kozijnen, …

DERAPAS 1020 is een passiveringsproduct die een beschermingslaag op het metaaloppervlak legt nadat deze behandeld is geweest. Deze passivatie zorgt voor een corrosiewerend effect.

DERACLEAN D 101/2N is een mild alkalisch schuimend, neutraal reinigingsmiddel voor gebruik in een hogedrukreiniger, ultrasoon of voor manuele reiniging.
DERACLEAN D 101/2N is een zoutvrije ontvetter wat belangrijk is voor de voorbehandeling van metalen onderdelen. Het is een vloeibaar product met roestbescherming en zonder beschadiging van lichte metalen. 

Verwijderen van de walshuid met onze DERACLEAN BEITS.

Verwijdering vuilaanslag warmtewisselaar met onze DERACLEAN TOR.

Gedeeltelijk ontvetten van RVS met DERACLEAN D 101/2N.

Heeft u een probleem i.v.m. uw chemische voorbehandeling?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!