PRODUCTEN

INDUSTRIËLE REINIGING

DERACLEAN D 101 is een mild schuimend, zoutvrije, neutraal reinigingsmiddel voor gebruik in spuit-, ultrasoon- en dompelmachines, met breekemulsie en tijdelijke roestremming. 
DERACLEAN D 101 kan gebruikt worden in verschillende toepassingen, bijvoorbeeld als onderdelenreiniger: motoronderdelen, lagers, nippels, …

DERACLEAN D 101/2N is een mild alkalisch schuimend, neutraal reinigingsmiddel voor gebruik in een hogedrukreiniger, ultrasoon of voor manuele reiniging.
DERACLEAN D 101/2N is een zoutvrije ontvetter wat belangrijk is voor de voorbehandeling van metalen onderdelen. Het is een vloeibaar product met roestbescherming en zonder beschadiging van lichte metalen. 

DERACLEAN 101/45 is een alkalisch reinigingsmiddel op waterbasis met een anticorrosiecomponent voor hardnekkige bevuiling op metalen en ijzer.

Behandeling van zware vetten en oliën met onze DERACLEAN 101/2N.

Behandeling van aangekoekte bevuiling met onze DERACLEAN 4500.

Behandeling van zware lijmbevuiling met onze DERACLEAN SINAS.

DERACLEAN 4500 is een speciale alkalisch ingesteld, laagschuimende, industriële reiniger die wordt gebruikt voor het verwijderen van zeer hardnekkige verontreinigingen zoals vetzuren.

DERACLEAN DSN ECONOMIC is een mild alkalische allesreiniger, instelbaar voor alle toepassingen, zonder het oppervlak aan te tasten.

DERACLEAN SINAS is een product dat speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van zware verfvervuiling. B.v.: verwijderen van verf en inkten op vloeren en andere oppervlakken en de verwijdering van plastic residue in leidingen.

DERACLEAN SC/SB/SK zijn veilige aromaatvrije solventontvetters met verschillende verdampingssnelheden. Ze worden gebruikt voor het ontvetten van metalen en PVC voordat deze worden geverfd. DERACLEAN SC tast PVC licht aan om het een hechtingsverbeterende laag te geven. DERACLEAN SC/SB/SK wordt gebruikt door middel van dompelen, spoelen en spuiten. Na verwerking droogt het volledig vetvrij. Indien nodig kan de droogtijd worden versneld door te drogen met een schone droge doek of met perslucht.

DERACLEAN VLOERREINIGER LS GEEL is een schuimend reinigingsmiddel. Het wordt gebruikt in een schrobmachine in een concentratie van 3 tot 5%. voor het reinigen van industriële vloeren.

DERACLEAN PC is een zure, niet-schuimende reiniger voor het ontkalken, ontroesten, ontijzeren en verwijderen van hardnekkig vuil zoals kalkaanslag, eiwitafzettingen, … 
DERACLEAN PC wordt gebruikt voor de zuivel- en drankenindustrie in C.I.P.-installaties (Cleaning In Place).

DERACLEAN TOR is een zure, schuimende reiniger voor het ontkalken, ontijzeren en verwijderen van hardnekkig vuil. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van aluminium. Bijvoorbeeld: aluminium velgen, ramen, kozijnen, …
DERACLEAN TOR wordt gebruikt in industriële reiniging voor het ontvetten van metalen en lichte metalen oppervlakken waar geen alkalische reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt.

Verwijdering dip-coat op verwarmingselement met DERASTRIP SINAS.

Reiniging van RVS met DERACLEAN TOR.

Heeft u een probleem i.v.m. uw industriële reiniging?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!